Salam.

Jeng, jeng, jeng... wah akhirnya rinduku terubat untuk membuka blog aku ni.

lamaNya tak mengisi masa lapang kat sini. Dah lama aku menanti-nantikan saat untuk

mengupdatekan blog aku ni.


Actually, aku banyak keje yang perlu aku selesaikan. Assingment tu mmg perkara

wajib yang perlu disiapkan. Ditambah lagi dengan perkara2 lain. Ya Allah, berikan

kekuatan dan semangat kepadaku...

Pertama sekali aku nak minta maaf kepada kawan-kawan sbb mesti korang bosan tengok

blog ni x diupdate selalu.Aku minta maaf sgt2.

Kedua, aku nak mengucapkan time kasih banyak kat roomate aku. Die banyak bagi support

dan banyak ajar aku tentang blog ni. aku juga nak mintak sorry gak kat roomate aku,

yelaa sekarang aku jarang ade kat bilik sbb ade keje yang tidak boleh aku escape.

Hope, lepas raya x de dah program dan aku boleh ENJOY dgn roomate ku.

Ketiga, bulan Ramadhan dah bermula. Dikesempatan ini, saya ingin mengucapkn selamat

berposa dan mohon maaf jika terdapat salah dan silap. (0-0) Biarlah ramadhan kali ini

adalah ramadhan paling baik dari yang lepas. Banyakkan Berdoa, solat terawih dan

bertadarus.

p/s: kita yang dalam kegembiraan, jangan lupa pada yang dlm kesedihan dan

kesusahan.

orang berbudi, kita berbahasa


Links to this post

Engkaulah HarapanKu