Salam. Kat sini saya terharu sgt2 sbb kak ayu memilih blog saya utk menerima award ini..hehe. Time kasih kak ayu..


5 fakta menarik tentang pemberi award nih..

^ Kak ayu kawan saya kat ipgm kpi ( Institut Pendidikan Guru Malaysia Kampus Pendidikan Islam)


^Seorang Yang Peramah & Ceria sokmo


^Penghuni Blok C ..hehe (no bilik x ingt..huhu)


^ Roomate kak ayu adalah angah yg cumelll.. :)

^Sekarang tgk bergiat dlm perniagaan kain. Sape nak kain pasang batik canteng. boleh order dgn kak ayu..(tolong promote..hehe)


Tulis 10 fakta/hobi tentang diri sndiri sbelum memilih penerima award seterusnya..

> HObi sekarang Duk layan anak Buah@anak saudara tersayang.. (Wan Mohd Fakrullah)

> Ketika Cinta Bertasbih filem pilihan hati.. :)

> Suka Baca Blog kawan2..terutama blog RoomateKu

> Suka bekerja dan tidak pandai mengarah..

> Teringin nak niaga something kat maktab.. (tp rasany x boleh sbb mudah simpati n last sekali bg free jer.hehe)

> Anak yg keempat drpd empat beradik.Ade dua abg n sorang kakak (anak last laa..hehe)

> Puteri kelahiran Qlate Darul Naim..

> Suka Warna Maroon.. (favourite colour)

> Suka jalan2 dgn Roomate (makan kat persint 9) hehe

> Hamba Allah yang sentiasa memperbaiki diri..


Pilih penerima award seterusnya..n describe tentang mereka..

Hartini = my luvely sister

Diba = Roomate yg bnyk bg support

Aisha = nice blog

blog preschool education = my class blg


Kalau anda yang tercalon di atas nak claim award masing2 go on la...saya suka je!;p


This entry was posted on 7:25 PM and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 comments:

Engkaulah HarapanKu